Loading...
TaalNederlands
DoelgroepOndernemers
InteressegebiedenNieuws, Business en meer!

RTL Z

Zou jij jezelf omschrijven als nieuwsgierig, ambiteus en sta je ondernemend in het leven? Dan kijk je naar RTL Z. De programmering van RTL Z richt zich op nieuws, achtergrondinformatie en inspiratie voor iedereen; jong en oud, man en vrouw, van MKB tot grootzakelijk, van apotheker tot ZZP'er, van ondernemers tot professionals uit het bedrijfsleven. Actualiteit, context, verdieping en vermaak dat is wat de programmering je biedt. Met programma’s als Van Liempt Live, Z In Zaken, Dunk: Opinie Zonder Omweg, BrightTV en Z Talks blijf je altijd op de hoogte.

RTL Z: Business not as usual

RTL Z richt zijn blik vooruit, met een positieve insteek. Het DNA van RTL Z is verankerd in de pijlers Nieuws, Business, Finance, Tech en Life. Op RTL Z worden de feiten onderzocht en wordt gekeken waar de kansen voor de toekomst nog liggen. Dit alles onder de noemer: business, not as usual.

Op RTL Z zie je:

  Nieuws, Business, Finance, Tech en Life
  Gericht op ambitieuze mensen
  Zowel actualiteit als verdieping
  Onmisbaar voor ondernemers

RTL Z: KNIPPR Basis

Kies je voor KNIPPR, dan kies je voor KNIPPR Basis. Met KNIPPR Basis kijk je de populairste televisiezenders kabelvrij, waaronder ook RTL Z. In plaats van via de kabel kijk je RTL Z via je internetverbinding. Zo kun je RTL Z overal bekijken, waar je ook bent. Mocht je ’s avonds je favoriete programma hebben gemist, dan kan je met KNIPPR in de trein RTL Z ook terugkijken.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!

Bestemming Witte huis

Op RTL Z kijk je o.a. naar Bestemming Witte Huis. In dit programma volgt VS-correspondent Erik Mouthaan de presidentskandidaten in aanloop naar de Amerkaanse presidentsverkiezingen in November 2016. Een unieke kijk achter de schermen, van de voorverkiezingen tot de verkiezingsdag.

Z Today

Peter van Zadelhoff en een wisselend team van co-hosts geven in Z today duiding bij de gebeurtenissen van vandaag. Met achtergronden en analyses wordt het nieuws van de dag besproken.

Van Liempt Live

Journalistieke talkshow waarin het interview centraal staat. Business leaders, opiniemakers, ondernemers en topwetenschappers: iedereen wordt op de typische Z-manier benaderd. Nieuwsgierig, kritisch en met een open mind.