Loading...
TaalNederlands
DoelgroepOndernemers
InteressegebiedenNieuws, Business en meer!

RTL Z

Zou jij jezelf omschrijven als nieuwsgierig, ambiteus en sta je ondernemend in het leven? Dan kijk je naar RTL Z. De programmering van RTL Z richt zich op nieuws, achtergrondinformatie en inspiratie voor iedereen; jong en oud, man en vrouw, van MKB tot grootzakelijk, van apotheker tot ZZP'er, van ondernemers tot professionals uit het bedrijfsleven. Actualiteit, context, verdieping en vermaak dat is wat de programmering je biedt. Met programma’s als Van Liempt Live, Z In Zaken, Dunk: Opinie Zonder Omweg, BrightTV en Z Talks blijf je altijd op de hoogte.

RTL Z: Business not as usual

RTL Z richt zijn blik vooruit, met een positieve insteek. Het DNA van RTL Z is verankerd in de pijlers Nieuws, Business, Finance, Tech en Life. Op RTL Z worden de feiten onderzocht en wordt gekeken waar de kansen voor de toekomst nog liggen. Dit alles onder de noemer: business, not as usual.

Op RTL Z zie je:

  Nieuws, Business, Finance, Tech en Life
  Gericht op ambitieuze mensen
  Zowel actualiteit als verdieping
  Onmisbaar voor ondernemers

RTL Z: KNIPPR Basis

Kies je voor KNIPPR, dan kies je voor KNIPPR Basis. Met KNIPPR Basis kijk je de populairste televisiezenders kabelvrij, waaronder ook RTL Z. In plaats van via de kabel kijk je RTL Z via je internetverbinding. Zo kun je RTL Z overal bekijken, waar je ook bent. Mocht je ’s avonds je favoriete programma hebben gemist, dan kan je met KNIPPR in de trein RTL Z ook terugkijken.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Undercover Boss bij KNIPPR en RTLZ

Undercover Boss

Canadese realityserie waarin directieleden undercover gaan in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt over hen denken en hoe hard er daadwerkelijk gewerkt wordt.
Z-DOC op RTL Z

Z Doc

Elke werkdag een boeiende en spraakmakende documentaire. Van Stephen Hawking tot aan Virgin Atlantic en van het Witte Huis tot aan de Nijl; de onderwerpen zijn elke dag anders, maar altijd interessant.

De documentaires worden ingeleid door Merel Westrik.
RTLZ Nieuws bij KNIPPR

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.