Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFamilies
InteressegebiedenFamilieamusement

SBS6

SBS6 kijk je samen. Met een programmering voor het hele gezin geeft SBS6 je de kans om lekker bij te komen na een drukke dag. Allereerst lekker ontspannen op de hoogte blijven van het laatste nieuws met Hart van Nederland, gevolgd door Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarna avondvullend entertainment. De familiezender SBS6 is dichtbij, ongepolijst, gewoon, hulpvaardig en optimistisch. 

SBS6: Oerhollands
​Oerhollandse gezelligheid en amusement. Bij SBS6 vind je programma’s zoals echt Nederlandse nieuwsprogramma’s, programma’s met een emotionele lading, grootst familieamusement, infotainment, speelfilms en Nederlandse dramaseries.

Bij SBS6 zie je:

  Familiezender
  Dichtbij de kijker
  Lekker Nederlands
  Infotainment

SBS6 is onderdeel van KNIPPR Basis

Met diverse andere populaire zenders valt SBS6 onder KNIPPR Basis. Kies je voor KNIPPR, dan kijk je al je televisieprogramma’s kabelvrij. Dat wil zeggen dat je alle zenders via een internetverbinding kan bekijken. Zo kun je altijd en overal, op je smartphone, tablet, computer of televisie live kijken en terugkijken.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
bestel Knippr Basis
Mr. Frank Visser rijdt visite   
Mr. Frank Visser rijdt visite
Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser noodkreten van mensen die van mening zijn dat hen onrecht is aangedaan. In het nieuwe SBS6-programma Mr. Frank Visser rijdt visite gaat hij bij hen op bezoek. Mr. Frank Visser biedt een luisterend oor en bespreekt of er voldoende basis is voor juridische stappen. De kijker krijgt volledig inzicht in het probleem en ervaart welke juridische mogelijkheden én onmogelijkheden er zijn. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een contract of bij het kopen van online producten?
 
De smaakpolitie
Na een afwezigheid van drie jaar trekt de bekendste hygiëne-expert van Nederland opnieuw zijn witte jas aan. Rob Geus is sinds 11 januari terug met De smaakpolitie bij SBS6. In het spraakmakende programma inspecteert hij wekelijks de keukens van uiteenlopende horecagelegenheden. Hebben ze de boel op orde of juist niet? In het nieuwe seizoen blijkt dat er vaak onder de maat wordt gepresteerd. Soms gaat het daarbij veel verder dan alleen viezigheid en komt direct de gezondheid in gevaar.
Gestalkt bij KNIPPR  
Gestalkt
Het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt is van start. In Gestalkt worden mensen die last hebben van een stalker geholpen. Deze slachtoffers zijn vaak doodsbang en schakelen als laatste redmiddel de hulp van het programma in. Thijs Zeeman wordt hierbij ondersteund door privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. Samen gaan ze op zoek naar bewijs met uiteindelijk maar één doel: het stalken te stoppen.