Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFamilies
InteressegebiedenFamilieamusement

SBS6

SBS6 kijk je samen. Met een programmering voor het hele gezin geeft SBS6 je de kans om lekker bij te komen na een drukke dag. Allereerst lekker ontspannen op de hoogte blijven van het laatste nieuws met Hart van Nederland, gevolgd door Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarna avondvullend entertainment. De familiezender SBS6 is dichtbij, ongepolijst, gewoon, hulpvaardig en optimistisch. 

SBS6: Oerhollands
​Oerhollandse gezelligheid en amusement. Bij SBS6 vind je programma’s zoals echt Nederlandse nieuwsprogramma’s, programma’s met een emotionele lading, grootst familieamusement, infotainment, speelfilms en Nederlandse dramaseries.

Bij SBS6 zie je:

  Familiezender
  Dichtbij de kijker
  Lekker Nederlands
  Infotainment

SBS6 is onderdeel van KNIPPR Basis

Met diverse andere populaire zenders valt SBS6 onder KNIPPR Basis. Kies je voor KNIPPR, dan kijk je al je televisieprogramma’s kabelvrij. Dat wil zeggen dat je alle zenders via een internetverbinding kan bekijken. Zo kun je altijd en overal, op je smartphone, tablet, computer of televisie live kijken en terugkijken.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
bestel Knippr Basis
Hart van oranje, Evelien de Bruijn bij KNIPPR

Hart van Oranje

In februari leeft heel Nederland mee met TeamNL tijdens de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang. Bij SBS6 krijgt de kijker van donderdag 8 februari tot en met zondag 25 februari dagelijks een unieke update voor en achter de schermen in het programma Hart van Oranje.

Evelien de Bruijn komt dagelijks vanuit PyeongChang met het laatste nieuws over onze sporters. Bovendien zit ze front row in het Holland Heineken House bij de huldigingen en spreekt ze niet alleen met de medaillewinnaars zelf maar natuurlijk ook met hun familie en vrienden en uiteraard de supporters.
Marktplaats: Heel Holland Handelt

Marktplaats: Heel Holland Handelt 

Wat is de reden om een unieke zwarte Cadillac aan te bieden? En waarom zet iemand een ongebruikte trouwjurk op Marktplaats? Vanaf maandag 5 februari worden de meest bijzondere, inspirerende en mooiste verhalen achter advertenties elke werkdag in de vooravond uitgelicht bij SBS6.

Marktplaats: Heel Holland Handelt wordt gepresenteerd door Shelly Sterk, Leonie ter Braak, Maik de Boer, Irene Moors en Jeroen van der Boom.
vtwonen, sbs6 bij KNIPPR

vtwonen

Op zondag 18 februari start een nieuw seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis, met een nieuwe presentator: Kees Tol. In deze nieuwe reeks gaan Kees en de stylisten Frans Uyterlinde, Marianne Luning, Fietje Bruijn en Wendy Verhaegh elke week de uitdaging aan om een stel weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. De smaak van de bewoners ligt behoorlijk uit elkaar, met een vaak bloedeloze compromis en bekoelde liefde voor de woning als gevolg.

De vtwonen-stylist kijkt er met een frisse blik naar en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen op een lijn komen.