Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFilmliefhebbers
InteressegebiedenFilms & series

SBS9

Ben je liefhebber van films en series uit binnen- en buitenland, dan zit je bij SBS9 op de goede plek. Met iedere avond een ander thema biedt de zender een enorm divers aanbod. Zo is er voor elk wat wils of je nu van romantiek, actie of komedie houdt. Met series als Once Upon a Time, Buried en Supernatural wordt ook de avontuurlijke kijker niet vergeten.

SBS9: Een avondvullend programma

Bij SBS9 kijk je naar een avondvullend programma. Aan het begin van de avond zie je eerst je favoriete woonprogramma’s. Van Rob’s grote tuinverbouwing tot Grand Designs, iedere avond kan je weer vooruit met de beste tips voor jouw huis en tuin. Standaard zie je om 20.30 uur zie je een film, met afwisselende thema’s. Variatie op maandag, komedie op dinsdag, actie op woensdag, drama op donderdag, familie op vrijdag, spanning op zaterdag en romantiek op zondag.

Bij SBS9 zie je:

  Bekende films
  Binnen- en buitenlandse series
  Thematisch opgebouwd
  Films in vele genres

Kijk SBS9 met KNIPPR Basis

​SBS9 valt in het onderdeel KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt. Zo kijk je SBS9 eenvoudig terug.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Bestel Knippr Basis
Verborgen Gebreken bij SBS9

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken is een dramaserie die gaat over een groep jonge makelaars in Amsterdam. Verlangen, verraad en het snelle Amsterdamse makelaarswereldje zijn voer voor deze heerlijke serie.
Vegas bij KNIPPR op SBS9

VEGAS

​Op donderdag 14 april gaat de nieuwe Amerikaanse dramaserie Vegas in première bij SBS9. De serie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Las Vegas sheriff Ralph Lamb, waarin de opkomst van de maffia in Las Vegas centraal staat. De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door de voor Golden Globes genomineerde acteur Dennis Quaid en Carrie-Anne Moss (The Matrix).

Ralph Lamb (Dennis Quaid) probeert corruptie en misdaad te bestrijden in Las Vegas en wordt bijgestaan door de ambitieuze advocaat Katherine O’Connel (Carrie-Anne Moss). Aan hen de taak om de rust in de stad terug te laten keren.
Dokters bij KNIPPR op SBS9

Dokters

Het leven van dokters is super spannend en voor de meeste mensen totaal onbekend. Dokters is een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.