Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFilmliefhebbers
InteressegebiedenFilms & series

SBS9

Ben je liefhebber van films en series uit binnen- en buitenland, dan zit je bij SBS9 op de goede plek. Met iedere avond een ander thema biedt de zender een enorm divers aanbod. Zo is er voor elk wat wils of je nu van romantiek, actie of komedie houdt. Met series als Once Upon a Time, Buried en Supernatural wordt ook de avontuurlijke kijker niet vergeten.

SBS9: Een avondvullend programma

Bij SBS9 kijk je naar een avondvullend programma. Aan het begin van de avond zie je eerst je favoriete woonprogramma’s. Van Rob’s grote tuinverbouwing tot Grand Designs, iedere avond kan je weer vooruit met de beste tips voor jouw huis en tuin. Standaard zie je om 20.30 uur zie je een film, met afwisselende thema’s. Variatie op maandag, komedie op dinsdag, actie op woensdag, drama op donderdag, familie op vrijdag, spanning op zaterdag en romantiek op zondag.

Bij SBS9 zie je:

  Bekende films
  Binnen- en buitenlandse series
  Thematisch opgebouwd
  Films in vele genres

Kijk SBS9 met KNIPPR Basis

​SBS9 valt in het onderdeel KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt. Zo kijk je SBS9 eenvoudig terug.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Bestel Knippr Basis

Once Upon a Time

Bekende sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje, prince Charming en de boze heks uit het betoverde bos zijn door een vloek in de 'normale' wereld beland. Ze weten echter niet meer wie ze eerst waren totdat alles langzaam terugkomt.

Buried

Paul Conroy wordt wakker in een houten kist waarin hij levend begraven ligt. In de kist bevinden zich enkele spullen waaronder een zaklamp en een telefoon. Wanhopig probeert hij met de telefoon in contact te komen met iemand die hem kan redden. 

Supernatural

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. Dean en Sam lossen elk mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen.