Loading...
TaalEngels
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenKlassieke muziek voor iedereen
Stingray Brava Klassieke muziek en opera op KNIPPR

Stingray Brava – Dé TV zender voor klassieke muziek

Klassieke muziek voor iedereen

Wij vinden dat de wereld van de klassieke muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom stelt de TV Zender Stingray Bravan de programmeringen zo samen, dat deze alle muziekliefhebbers aanspreekt. De gespecialiseerde programmeurs hebben een passie voor goede muziek en kiezen alleen de beste en belangrijkste producties voor u uit.
 

Geweldige uitvoeringen

Voor kijkers van deze muziekzender verzamelen we de spannendste en meest inspirerende opera’s, concerten, en balletten van over de hele wereld. Uit onze archieven programmeren we tijdloze uitvoeringen die de tand des tijds hebben doorstaan. Alleen op Stingray Brava kunt u genieten van integrale producties zoals La bohème, Otello, Aïda, Het Zwanenmeer, Tosca, en meer.
 

De mooiste podia

Bij Stingray Brava zit u altijd op de eerste rang van de meest prestigieuze concertzalen ter wereld, zonder daarvoor uw huis te hoeven verlaten. Alle producties op Stingray Brava werden opgenomen in vooraanstaande concertzalen en operahuizen, waaronder The Royal Opera House in Londen, The Teatro Real in Madrid, La Scala in Milaan, en vele andere!
 

Exclusieve programmering

Deze TV zender biedt u een unieke selectie zeldzame documentaires, persoonlijke portretten, blikken achter de schermen en exclusieve interviews.
 
Klassieke muziek kijk je op KNIPPR

Bij Stingray Brava zie je:

  Klassieke muziek voor iedereen
  De mooiste balletten
  De meest ontroerende opera’s
  Artiesten van nationale en internationale podia
  Interessante documentaires
  Prachtige meesterwerken uitgevoerd door gerenommeerde orkesten

Stingray Brava kijk je met KNIPPR

Stingray Brava kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Stingray Brava bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Klassieke muziek op KNIPPR

Klassieke muziek

Iedere dag kunt u genieten van de mooiste klassieke muziek op Stingray Brava. Van muziek uit de 15e eeuw tot moderne compositie van nu. Van grote symfonieorkesten tot kleine ensembles en zelfs solowerken. Altijd eersteklas musici in prachtige concertzalen. Geef u over aan meeslepende muziek of ga op het puntje van uw stoel zitten en ontdek nieuwe composities.
Opera op KNIPPR

Opera

Rond middernacht en op maandag, woensdag en vrijdagavond rond 20:30 uur kunt u genieten van de mooiste opera’s. Grandioze muziek, beroemde stemmen, ontroerend drama en prachtige decors gecombineerd met spectaculaire kostuums en regie zorgen voor een onvergetelijke ervaring op televisie. 
Ballet op KNIPPR

Ballet

Elke donderdag- en zondagavond is Balletavond op Stingray Brava. U kunt genieten van een rijk aanbod aan prachtige dansoptredens door de beroemdste dansgezelschappen van de wereld. Van klassiek ballet tot moderne dans op muziek gezet door gerenommeerde choreografen.