Loading...
TaalEngels
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenJazz muziek voor iedereen
Stingray DJAZZ op KNIPPR

Stingray DJAZZ; de jazzwereld bij jou in huis

Van de kleinste underground clubs tot de grootste podia: Stingray DJAZZ brengt jazz je huis binnen die je nergens anders te zien krijgt. Onze gespecialiseerde muziekprogrammeurs hebben net met de grootste passie voor jazz de programma’s samengesteld. Ze programmeren enkel concerten, optredens, en documentaires die je zintuigen prikkelen en die je hart ontroeren. Laat je inspireren door zeldzame documentaires, persoonlijke portretten, beelden van achter de schermen en exclusieve interviews.

Jazz zonder grenzen

De jazzwereld van Stingray DJAZZ kent geen grenzen. Van bebop tot jazz fusion, van reggae tot funk en blues, Stingray DJAZZ heeft het allemaal… en nog veel meer. Kijk naar Stingray DJAZZ voor de jazz waar je al van houdt, maar ontdek ook nieuwe genres en artiesten.

Stingray DJAZZ inspireert en boeit je met de beste concerten, optredens en documentaires van over de hele wereld. Met eigentijdse visionairen, opkomende virtuozen, en de tijdloze legendes van de afgelopen decennia is er genoeg te zien op Stingray DJAZZ.
 
De jazzwereld op Stingray DJAZZ

Bij Stingray DJAZZ zie je:

  Jazz zonder grenzen
  Zeldzame documentaires
  Artiesten van nationale en internationale podia
  Neem een kijkje achter de schermen
  Van de kleinste underground clubs tot de grootste podia

Stingray DJAZZ kijk je met KNIPPR

Stingray DJAZZ kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Stingray DJAZZ bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Concerten op Stingray DJAZZ

Concerten

Stingray DJAZZ inspireert en boeit je met de beste concerten en optredens van over de hele wereld. Met eigentijdse visionairen, opkomende virtuozen, en de tijdloze legendes van de afgelopen decennia raak je niet uitgekeken. Denk aan vintage jazz, soul, funk, blues, latin en nog veel meer!
Verschillende formats op Stingray DJAZZ

Formats

Stingray DJAZZ  heeft een aantal unieke en bijzondere formats in samenwerking met gerenommeerde jazzclubs en muziekorganisaties. Wereldberoemde artiesten spelen met lokale helden, een kruisbestuiving die zijn weerga niet kent. Clubs als BIRD Rotterdam, North Sea Jazzclub Amsterdam, De GitaarSalon Enkhuizen en Paradox Tilburg zorgen samen met Stingray DJAZZ voor een geweldige muzikale ervaring. 
Alle jazzgenres met Bites op KNIPPR

Bites

Een feest voor de oren! Krijg je gewoon niet genoeg van jazz? Kijk naar Bites; een zorgvuldige, unieke selectie van nummers en korte optredens uit alle jazzgenres en uit ieder tijdperk.