Loading...
TaalEngels
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenJazz muziek voor iedereen
Kijk Stingray Jazz op KNIPPR

Stingray DJAZZ – Living the world of jazz

Van de kleinste underground clubs tot de grootste podia, Stingray DJAZZ brengt de jazz je huis binnen die je nergens anders te zien krijgt. Onze gespecialiseerde muziekprogrammeurs hebben net zo’n passie voor jazz als jij. Ze programmeren enkel concerten, optredens, en documentaires die je zintuigen prikkelen en die je hart ontroeren.

Jazz zonder grenzen
De jazzwereld van Stingray DJAZZ kent geen grenzen. Van bebop tot jazz fusion, van reggae tot funk en blues, Stingray DJAZZ heeft het allemaal… en nog veel meer. Kijk naar Stingray DJAZZ voor de jazz waar je al van houdt, maar ontdek ook nieuwe genres en artiesten

Exclusieve programmering
Stingray DJAZZ biedt je een unieke selectie van zeldzame documentaires, persoonlijke portretten, beelden van achter de schermen, en exclusieve interviews.

Stingray DJAZZ inspireert en boeit je met de beste concerten, optredens en documentaires van over de hele wereld, met eigentijdse visionairen, opkomende virtuozen, en de tijdloze legendes van de afgelopen decennia.
Stingray DJAZZ

Bij Stingray DJAZZ zie je:

  Jazz zonder grenzen
  Zeldzame documentaires
  Artiesten van nationale en internationale podia
  Neem een kijkje achter de schermen
  Van de kleinste underground clubs tot de grootste podia

Stingray DJAZZ kijk je met KNIPPR

Stingray DJAZZ kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Stingray DJAZZ bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Concerten

Van de kleinste underground clubs tot de grootste podia, Stingray DJAZZ inspireert en boeit je met de beste concerten en optredens van over de hele wereld, met eigentijdse visionairen, opkomende virtuozen, en de tijdloze legendes van de afgelopen decennia. Denk aan vintage jazz, soul, funk, blues, latin en nog veel meer!

Formats

Stingray DJAZZ  heeft een aantal unieke en bijzondere formats in samenwerking met gerenommeerde jazzclubs en muziekorganisaties. Wereldberoemde artiesten spelen met lokale helden, een kruisbestuiving die zijn weerga niet kent. Clubs als BIRD Rotterdam, North Sea Jazzclub Amsterdam, De GitaarSalon Enkhuizen en Paradox Tilburg zorgen samen met Stingray DJAZZ voor een geweldige muzikale ervaring. 

Bites

Een feest voor de oren! Krijg je gewoon niet genoeg van jazz? Kijk naar Bites; een zorgvuldige, unieke selectie van nummers en korte optredens uit alle jazzgenres en uit ieder tijdperk.