Loading...
TaalEngels
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenHumor & hilarische internet video's
The QYou op KNIPPR

The Qyou; tv zender voor adembenemende en hilarische tv-momenten

Ben jij ook zo’n fan van het kijken van de meest hilarische filmpjes op het internet? Dan is The QYou net iets voor jou. The QYou brengt je de meest fantastische, inspirerende en vermakelijkste internet video's uit alle hoeken van de wereld. Je ziet er 24 uur per dag en 7 dagen per week de geweldigste animaties, prachtige sportieve beelden en alles wat daar tussen zit. Er zijn unieke video's te zien over allerlei populaire onderwerpen, zoals dieren, sport en kids. En geen zorgen dat het kijken naar de filmpjes hinderlijk onderbroken wordt door commercials. The QYou is namelijk reclamevrij! 

The QYou biedt je onwerkelijke, inspirerende en zeer entertainende internet video's. Het gaat om zowel video's van amateurs als professionals, afkomstig uit alle delen van de wereld. Je ziet er gegarandeerd de beste filmpjes van het moment.

 

Bij The QYou zie je:

  Hilarische tv-momenten
  De gaafste internet video's
  Spraakmakende programma's
  Continu nieuwe video's

The QYou kijk je met KNIPPR

The QYou kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. The QYou bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

Korting!
1 maand gratis0,99
0,00 /mnd
Korting!
In winkelwagen
The QYou Edge op KNIPPR

 

QYou Edge
Kijk jij 's nachts graag naar de vreemdste, gekste en meest hilarische video's van het internet? Dan is QYou Edge echt iets voor jou! 

The QYou Up op KNIPPR

 

QYou Up
Met QYou Up zie je de leukste en meest inspirerende video's. Kijk iedere ochtend om je dag goed te beginnen.

The QYou Zone op KNIPPR

 

QYou Zone
​QYou Zone brengt je de wildste, grappigste en heetste internetvideo's van de wereld. Leun achterover, ontspan en geniet van de 'awesomeness' op je scherm.