Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenDramaseries, documentaires en meer....
TLC op KNIPPR

TLC; dé non-fictie en lifestyle entertainment zender

De vrouwenzender TLC is fris en anders en vertelt mooie, ontroerende en altijd oprechte verhalen over bijzondere en kleurrijke mensen. Het durft daarbij altijd een stapje verder te gaan en toont onderwerpen die vaak onbesproken blijven. TLC series brengen je een opvallende mix van onbekende subculturen, fascinerende families, enthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en invloedrijke stylisten. De TLC TV programma's bieden een verrassende twist op alledaagse en niet-alledaagse onderwerpen, zonder daarbij een oordeel te vellen. Kortom, het echte leven, nét even anders bekeken.

Bij TLC zie je:
TLC TV programma’s bieden non-fictie en lifestyle entertainment voor vrouwen. Het is bovendien de grootste TV zender voor vrouwen ter wereld. Je ziet er boeiende programma's in allerlei genres, zoals reality, drama en documentaires.
 
TLC

Op TLC zie je:

  Dramaseries
  De beste reality shows
  Zeer gevarieerde programma's
  Mode, liefde, food, shoppen en meer!

TLC kijk je met KNIPPR

TLC is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Say Yes To The Dress op KNIPPR

Say Yes To The Dress 

In ‘Say Yes to the Dress’ nemen we een kijkje in de exclusieve bruidsshop Kleinfeld Bridal, waar onthuld wordt hoe het deskundige team zich inspant om aanstaande bruiden gelukkig te maken. De klanten worden geholpen bij het kiezen, passen en vermaken van hun perfecte jurk zodat deze net op tijd voor hun perfecte dag klaar zal zijn. Niet alles verloopt echter altijd volgens plan. In deze serie volgen we het wel en wee rond de shop en de boeiende verhalen van vrouwen die op zoek zijn naar de belangrijkste jurk die ze ooit zullen kopen.
Unexpected: Teenage & Pregnant op KNIPPR

Unexpected: Teenage & Pregnant

“Niemand heeft me ooit verteld dat je zo makkelijk zwanger kon worden!”, aldus de 16-jarige Lilly. Ze is een van de drie zwangere tienermeisjes die samen met hun vriendjes en familie gevolgd worden in de nieuwe serie Unexpected: Teenage & Pregnant.

Dat een tienerzwangerschap niet alleen moeilijk is voor degene in verwachting, maar ook voor de familie, blijkt wel uit de verhalen van Lily (16), Lexus (15) en McKayla (16).
Life_At_Vet_University op KNIPPR

Life At Vet University

Wie dierenarts wil worden, moet niet alleen een grote liefde hebben voor dieren, maar vooral goed kunnen leren en hard kunnen werken. Dat blijkt uit de nieuwe serie Life At Vet University waarin zes studenten worden gevolgd die in hun laatste jaar zitten van de School of Veterinary Medicine aan de Universiteit van Pennsylvania. Na drie loodzware studiejaren, bereiden ze zich nu voor op het echte werk als dierenarts dat over een paar maanden zal beginnen. Maar daarvoor moeten ze wel een stageplek zien te vinden bij een kliniek.

Cruciaal in de eerste aflevering is dan ook de Match Day waarin de studenten Clint, Lindsay, Max, Melanie, Morgan en Rebecca te horen krijgen of ze terecht kunnen op een van de plekken waar ze hebben gesolliciteerd. Veel tijd om hierover te stressen is er niet, want de examens staan voor de deur en ondertussen vragen de dieren die ze al onder hun hoede hebben voor de nodige aandacht. De serie geeft een interessant beeld van wat er allemaal bij komt kijken om dierenarts te worden.