Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenDramaseries, documentaires en meer....
TLC op KNIPPR

TLC; dé non-fictie en lifestyle entertainment zender

De vrouwenzender TLC is fris en anders en vertelt mooie, ontroerende en altijd oprechte verhalen over bijzondere en kleurrijke mensen. Het durft daarbij altijd een stapje verder te gaan en toont onderwerpen die vaak onbesproken blijven. TLC series brengen je een opvallende mix van onbekende subculturen, fascinerende families, enthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en invloedrijke stylisten. De TLC TV programma's bieden een verrassende twist op alledaagse en niet-alledaagse onderwerpen, zonder daarbij een oordeel te vellen. Kortom, het echte leven, nét even anders bekeken.

Bij TLC zie je:
TLC TV programma’s bieden non-fictie en lifestyle entertainment voor vrouwen. Het is bovendien de grootste TV zender voor vrouwen ter wereld. Je ziet er boeiende programma's in allerlei genres, zoals reality, drama en documentaires.
 
TLC

Op TLC zie je:

  Dramaseries
  De beste reality shows
  Zeer gevarieerde programma's
  Mode, liefde, food, shoppen en meer!

TLC kijk je met KNIPPR

TLC is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Say Yes To The Dress op KNIPPR

Say Yes To The Dress

In ‘Say Yes to the Dress’ nemen we een kijkje in de exclusieve bruidsshop Kleinfeld Bridal, waar onthuld wordt hoe het deskundige team zich inspant om aanstaande bruiden gelukkig te maken. De klanten worden geholpen bij het kiezen, passen en vermaken van hun perfecte jurk zodat deze net op tijd voor hun perfecte dag klaar zal zijn. Niet alles verloopt echter altijd volgens plan. In deze serie volgen we het wel en wee rond de shop en de boeiende verhalen van vrouwen die op zoek zijn naar de belangrijkste jurk die ze ooit zullen kopen.
Tattoo Fixers On Holiday op KNIPPR

Tattoo Fixers On Holiday

Een mislukte tatoeage is natuurlijk altijd vervelend om te hebben, maar helemaal als je op strandvakantie bent. Met je ontblote lichaam is het immers lastig om je tattoo-blunder te verbergen. Vandaar dat Tattoo Fixers Jay, Sketch, Alica en receptioniste Paisley op reis gaan naar de Middellandse Zee om daar een pop-up-shop te openen voor het maskeren van de meest dramatische vergissingen. Van flauwe dronkemansgrapjes tot slecht uitgevoerde tekeningen, de ersgte tattoos komen weer voorbij. De tatoeage verwijderen is geen optie, maar de Tattoo Fixers On Holiday kunnen er wel een mooiere tatoeage overheen maken. Eentje waar dit keer wél goed over is nagedacht. 
Return To Amish op KNIPPR

Return To Amish


Hoe gaat het met de Amish-jongeren die vier jaar geleden braken met hun strenge geloof en kozen voor een moderner en vrijer leven? Een nieuw seizoen van Return To Amishvolgt de nieuwe doelen en dilemma’s waar ze voor staan. Zo vecht Sabrina nog steeds voor de voogdij over haar kind dat sinds Sabrina’s eerdere drugsverslaving onder toezicht staat van de kinderbescherming. Nu Sabrina opnieuw zwanger is, vreest ze dat ze haar tweede kind ook zal kwijtraken. Abe en Rebecca hebben ook een gezin van twee kinderen, maar ze zien elkaar nog nauwelijks sinds Abe als vrachtwagen-chauffeur werkt. En dat is niet bevorderlijk voor hun relatie, zeker niet als Rebecca ook nog besluit een studie te gaan volgen. Jeremiahs relatie met Carmela loopt ook niet soepel, maar ze hebben wel veel succes met hun donut-business die ze nu willen gaan uitbreiden naar Florida. Abes moeder Mary heeft problemen van andere orde. Ze is officieel nog wel lid van de Amish-gemeenschap, maar nog steeds geshund, wat betekent dat ze geen omgang mag hebben met andere Amish-leden en daardoor zelfs de begrafenis van haar eigen vader niet mocht bijwonen. Het drijft haar steeds verder uit de gemeenschap. In het nieuwe seizoen zien we haar weer de nodige losbandige stappen zetten.