Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenDramaseries, documentaires en meer....
TLC op KNIPPR

TLC; dé non-fictie en lifestyle entertainment zender

De vrouwenzender TLC is fris en anders en vertelt mooie, ontroerende en altijd oprechte verhalen over bijzondere en kleurrijke mensen. Het durft daarbij altijd een stapje verder te gaan en toont onderwerpen die vaak onbesproken blijven. TLC series brengen je een opvallende mix van onbekende subculturen, fascinerende families, enthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en invloedrijke stylisten. De TLC TV programma's bieden een verrassende twist op alledaagse en niet-alledaagse onderwerpen, zonder daarbij een oordeel te vellen. Kortom, het echte leven, nét even anders bekeken.

Bij TLC zie je:
TLC TV programma’s bieden non-fictie en lifestyle entertainment voor vrouwen. Het is bovendien de grootste TV zender voor vrouwen ter wereld. Je ziet er boeiende programma's in allerlei genres, zoals reality, drama en documentaires.
 
TLC

Op TLC zie je:

  Dramaseries
  De beste reality shows
  Zeer gevarieerde programma's
  Mode, liefde, food, shoppen en meer!

TLC kijk je met KNIPPR

TLC is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Say Yes To The Dress op KNIPPR

Say Yes To The Dress

In ‘Say Yes to the Dress’ nemen we een kijkje in de exclusieve bruidsshop Kleinfeld Bridal, waar onthuld wordt hoe het deskundige team zich inspant om aanstaande bruiden gelukkig te maken. De klanten worden geholpen bij het kiezen, passen en vermaken van hun perfecte jurk zodat deze net op tijd voor hun perfecte dag klaar zal zijn. Niet alles verloopt echter altijd volgens plan. In deze serie volgen we het wel en wee rond de shop en de boeiende verhalen van vrouwen die op zoek zijn naar de belangrijkste jurk die ze ooit zullen kopen.
Sister Wives op KNIPPR

Sister Wives

De Browns lijken een typisch grote Amerikaanse familie. Maar Kody Brown, vader en echtgenoot werd zoals hij zelf zegt “verliefd, verliefd, verliefd en opnieuw verliefd” en leeft nu met vier vrouwen en 12 onstuimige kinderen. Hun leven proberen ze zo normaal mogelijk te leven in een samenleving die polygamie niet accepteert. In ‘Sister Wives’ is het reilen en zeilen van dit gezin en hoe onverwacht hecht en liefdevol zij allemaal met elkaar leven te zien.
Cake Boss op KNIPPR

Cake Boss

Cake Boss gaat over Buddy’s Valastro zijn grote wens om van Carlo’s Bake Shop een begrip te maken. Hij is een van de succesvolste taartkunstenaars in de VS en staat bekend om zijn spectaculaire taarten die hij maakt voor beroemdheden. Kijk mee hoe het team, bestaande uit 9 familieleden, zich inzet om de meest adembenemende en unieke bruidstaarten, themataarten en bakkersspecialiteiten te creëren. Maar de werkdruk is hoog en dat leidt soms tot spanningen binnen de familie.