Loading...
TaalEngels
DoelgroepUrban muziekliefhebbers
InteressegebiedenMuziek
TRACE Urban op KNIPPR

TRACE Urban; dé nummer 1 urban muziekzender

Als je op de hoogte wilt blijven van alle ins en out in de muziekwereld, dan is TRACE Urban dé zender waar je naar wilt kijken. Hier zie je de allerbeste Hiphop en R&B. Met de vele programma’s is er altijd wel wat te zien. Zo zie je bij Focus 60 minuten lang de beste video’s van een artiest en bij Guest Star brengen we je dichterbij de sterren dan je ooit bent geweest bent. Er is elke maand een nieuw verjaardagsfeest waar we bij The Year Of de hoogtepunten van een artiest laten zien. De hipste stijlen, de heetste roddels en de nieuwste hits. Elke week bespreken we alles wat jij moet weten over je favoriete sterren.

TRACE Urban geeft een uniek inzicht in de urban cultuur. Hierbij neem je een kijkje in en de meest populaire en nieuwste muziekgenres, zoals R&B, Hiphop, dance en reggaeton. Je ziet er een combinatie van de beste muziek video's, exclusieve interviews met beroemdheden en nieuws en trends op het gebied van muziek, mode, dans, sport, lifestyle en films van de urban cultuur. TRACE Urban: "We love Hiphop & R&B”.
R&B 10 op TRACE Urb

Op TRACE Urban zie je:

  Urban cultuur zender
  Beste R&B, Hiphop, Dance en Reggaeton
  Populairste en nieuwste urban muziek

TRACE Urban kijk je met KNIPPR

TRACE Urban kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. TRACE Urban bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

Gratis!
Probeer eerste maand gratis!0,99
0,00 /mnd
Gratis!
TRACE Rewind op KNIPPR

TRACE Rewind

Zin in een throw back naar de jaren 90 en 80? Met TRACE Urban Rewind ga je terug naar de hits van vroeger. Swing mee met de grootste urban, R&B en Reggaeton hits. 
TRACE Urban op KNIPPR

TRACE Urban

De beste interviews, openhartige gesprekken, hits uit de jaren 80, 90, 00 en van vandaag. De grootste urban artiesten komen voorbij in spraakmakende praatprogramma's. Bekijk de nieuwste videoclips en meer. 
Guest Star op KNIPPR

Guest Star

Guest Star geeft je exclusieve interviews, kijkje achter de schermen en het laatste nieuws van jouw favoriete artiesten. Openhartige interviews, persoonlijke gesprekken en meer bij Guest Star.