Loading...
TaalNederlands
Doelgroep16 jaar en ouder
InteressegebiedenMuziek
TV 538 op KNIPPR

TV 538; de beste muziek uit binnen- en buitenland

Op TV 538 zorgen wij voor de ideale muziekflow zoals je mag verwachten van de nummer 1 in pop en dance muziek. Speciale playlists, samengesteld door onze muziekredactie, brengen de hits van nu en de muziek van morgen samen op één muziekkanaal. Je muziek is afgestemd op de mood van de dag.

TV 538 brengt je perfecte afwisseling met de beste live shows zoals Evers staat op, De Coen en Sander Show, De Frank en Vrijdag Show, & de Avondploeg. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je de dag door komt met een lach en live optredens ziet van nationale en internationale artiesten uit de 538 studio.
 

Wat is TV 538?

RADIO = 538! Maar ook TV = 538! Net even anders dan de rest van de TV zenders. Met een gezond gevoel voor humor, vette items, spectaculaire live events en natuurlijk heel veel hitmuziek raak je bij TV 538 nooit uitgekeken. Wist je trouwens dat je onze events zoals Koningsdag, Jingleball, 538 Live XXL live mee kan kijken? Met TV538 zit je tijdens de grootste pop en dance events in Nederland op de eerste rij!
 
TV 538 op KNIPPR

Op TV 538 zie je:

  24/7 hitmuziek
  De hotste videoclips
  De grappigste live shows
  Live optredens
  Exclusieve DJ shows van o.a. Hardwell, Afrojack en Armin van Buuren.

TV 538 kijk je bij KNIPPR

TV 538 kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. TV 538 bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt. Je kan live kijken, maar ook als je een programma op 538 hebt gemist, kan je deze terugkijken.
0,99 /mnd
Edwin Evers op TV 538

LIVE RADIO

Edwin Evers zorgt er elke dag weer voor dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Met actualiteit, humor en de beste nationale en internationale artiesten die komen optreden maakt Evers je ochtend compleet. Verder op de dag sluiten Coen en Sander iedere werkdag af met een lach. Dat doen ze met de hits van nu en hun vlijmscherpe persoonlijkheden. In de avonduren nemen de rebellen van De Avondploeg radio en TV over en zorgen voor spektakel tot in de laatste uurtjes.
Daily Snacks op TV 538

DAILY SNACKS

In verschillende items laten we parodieën, de beste live artiesten in de 538 live studio, interviews en hilarische fragmenten elkaar afwisselen. Of het nu bekende vloggers zijn, een optreden van DNCE of de Dance Smash Fitness Video’s. Je vindt altijd een unieke combinatie van personalities & muziek.
De grootste muziekevents op TV 538

EVENTS

We nemen je mee naar de grootste muziek events van ons land. Je ziet hier optredens van nationale en internationale artiesten. Maar daarnaast heb je ook de kans om backstage, front row en op de after party aanwezig te zijn. Onze personalities doen live verslag van Koningsdag, 538 Live XXL, Das Coen und Sander Fest, Jingleball, Tommorowland en DJ Hotel 538. Van de grootste pop events met internationale allure tot het eigen 538 Hotel tijdens ADE waar je letterlijk Afrojack, Tiesto, Hardwell en Martin Garrix tegen het lijf loopt.