Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongeren
InteressegebiedenFilms & series

Veronica

Veronica staat voor avontuurlijk, met begrip voor je honger naar meer. Inspirerend om het leven met beide handen aan te pakken. De Veronica-kijker is immers Young at Heart. Met een eigenwijze programmering met o.a. grote filmtitels, buitenlandse kwaliteitsseries en eigentijdse reality programma’s hoef je je bij Veronica nooit te vervelen.

Succesvolle themamaanden & eigenzinnige programma’s
Met succesvolle themamaanden, zoals de Meimaand Filmaand en de November Premiere maand zie je altijd de beste films. Daarnaast heeft Veronica ook een uitgebreid aanbod aan autoprogramma’s. In Top Gear zie je reviews van ’s werelds beste en meest bijzondere auto’s. En bij Wegmisbruikers zie je de grootste gevaren op de Nederlandse weg.

Bij Veronica zie je:

  Spraakmakende programmering
  Blockbusters
  Buitenlandse kwaliteitsseries
  Veel reality

Veronica kijken via internet

Televisie kijken via internet kan met KNIPPR. Veronica valt samen met diverse andere populaire zenders onder KNIPPR Basis. Met KNIPPR bepaal je zelf wanneer je je favoriete Veronica programma’s kijkt en terugkijkt. Ook kan je Veronica kijken op alle devices, zolang je maar verbonden bent met het internet.

Veronica vormt een combinatiezender met Disney XD. Dagelijks van 6.00 - 18.00 uur Disney XD, van 18.00 - 6.00 uur Veronica.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
S.W.A.T. bij KNIPPR

S.W.A.T.

Op donderdag 8 maart start de Amerikaanse crimeserie S.W.A.T. die gebaseerd is op de iconische tv-serie uit 1975, met dit keer Shemar Moore in de hoofdrol.

Veronica heeft op verzoek van veel fans deze nieuwe crimeserie S.W.A.T. aangekocht. Hierin zit een politieluitenant, die deel uitmaakt van de eenheid Special Weapons And Tactics, gekneld tussen zijn loyaliteit naar de plek waar hij is opgegroeid en de leden van zijn team.
Kevin can Wait bij KNIPPR

Kevin Can Wait

Vanaf vrijdag 2 maart zendt Veronica de nieuwe comedyserie Kevin Can Wait uit. Hierin speelt Kevin James (bekend van King of Queens) een gepensioneerd politieagent die nog niet kan genieten van zijn vrije tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen...
Champions League bij Veronica

UEFA Champions League

De allerbeste voetbalclubs van Europa komen tegen elkaar uit in de UEFA Champions League. Op Veronica kijk je live mee naar de wedstrijden van de grootste Europese topclubs, naar voetballers op wereldniveau.

Champions League ishet programma voor de hardcore voetballiefhebber. Wil je weten welke Champions League wedstrijden via KNIPPR overal te volgens zijn, klik hier.