Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongeren
InteressegebiedenFilms & series

Veronica

Veronica staat voor avontuurlijk, met begrip voor je honger naar meer. Inspirerend om het leven met beide handen aan te pakken. De Veronica-kijker is immers Young at Heart. Met een eigenwijze programmering met o.a. grote filmtitels, buitenlandse kwaliteitsseries en eigentijdse reality programma’s hoef je je bij Veronica nooit te vervelen.

Succesvolle themamaanden & eigenzinnige programma’s
Met succesvolle themamaanden, zoals de Meimaand Filmaand en de November Premiere maand zie je altijd de beste films. Daarnaast heeft Veronica ook een uitgebreid aanbod aan autoprogramma’s. In Top Gear zie je reviews van ’s werelds beste en meest bijzondere auto’s. En bij Wegmisbruikers zie je de grootste gevaren op de Nederlandse weg.

Bij Veronica zie je:

  Spraakmakende programmering
  Blockbusters
  Buitenlandse kwaliteitsseries
  Veel reality

Veronica kijken via internet

Televisie kijken via internet kan met KNIPPR. Veronica valt samen met diverse andere populaire zenders onder KNIPPR Basis. Met KNIPPR bepaal je zelf wanneer je je favoriete Veronica programma’s kijkt en terugkijkt. Ook kan je Veronica kijken op alle devices, zolang je maar verbonden bent met het internet.

Veronica vormt een combinatiezender met Disney XD. Dagelijks van 6.00 - 18.00 uur Disney XD, van 18.00 - 6.00 uur Veronica.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
MacGyver bij KNIPPR

MacGyver

De handige actieheld MacGyver is terug bij Veronica om de misdaad te bestrijden. In de langverwachte reboot van de iconische jaren ’80 serie zien we Lucas Till als Angus ‘Mac’ MacGyver. Gewapend met een arsenaal aan huis-tuin-en-keukenspullen en een dosis wetenschappelijke kennis bestrijdt hij de internationale misdaad. 

MacGyver werkt voor de geheime Amerikaanse organisatie Department of External Services om mensen in levensgevaar te redden. Zijn team bestaat uit voormalige CIA-agent Jack Dalton (George Eads, CSI), directrice Patricia Thorton (Sandrine Holt, House of Cards) en de onvoorspelbare computerhacker Riley Davis (Tristin Mays). Samen met dit team voert MacGyver risicovolle missies uit over de hele wereld.
Top Gear bij KNIPPR

Top Gear

Het legendarische autoprogramma, de Nederlandse kijkers kunnen ook de nieuwe reeks van Top Gear bij Veronica zien.
 
Seizoen 23 is de eerste reeks na het vertrek van het populaire trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Het seizoen bevat zes afleveringen en wordt gehost door zes presentatoren: presentator Chris Evans, Friends-acteur Matt LeBlanc die onlangs bijtekende voor nog twee seizoenen van Top Gear, Formule1-commentator Eddie Jordan, coureur Sabine Schmitz, YouTube-er Chris Harris en journalist Rory Reid. De mysterieuze testcoureur The Stig is weer van de partij om allerlei auto’s te testen op het parcours.
Champions League bij Veronica

Champions League

De allerbeste voetbalclubs van Europa komen tegen elkaar uit in de UEFA Champions League. Op Veronica kijk je live mee naar de wedstrijden van de grootste Europese topclubs, naar voetballers op wereldniveau.

Champions League ishet programma voor de hardcore voetballiefhebber.